Trekhaak Automotive Center ECS kabelsets

Kabelsets voor uw trekhaak

Wat kunt u verwachten van ECS-Kabelset

ECS-trekhaakbekabeling

Wij zijn een groothandel gespecialiseerd in trekhaken, kabelsets en trekhaak accessoires. We leveren voornamelijk aan de vakhandel. Bij ons kunt U terecht voor een vakkundig en eerlijk advies.

Wij dragen 30 jaar ervaring in het monteren van trekhaken met ons mee. We voeren top merken als Westfalia, Bosal, ACPS, Brink maar ook ECS en Jaeger-Automotive zijn ruim vertegenwoordigt in ons magazijn. Daarnaast kunnen we ook minderbekende merken leveren als GDW-Towbars en AutoHAK Towbars.

Binnen ons bedrijf is vakmanschap, kennis en passie voor de trekhaakhandel en eerlijke bedrijfsvoering voelbaar. De groothandel is opgericht door Frank van Hemert, in de autobranche beter bekend als Frank Trekhaak. Na 20 jaar monteren van trekhaken heeft hij zijn passie kunnen uitbreiden met de groothandel.

 

Trekhaak Automotive Center B.V.

Scherpakkerweg 5

5616 HP Eindhoven

Tel: 0031 40 255 20 40

K.v.K.-nummer: 51166399 

BTW-nummer: NL823128155B01

E-mail: service@trekhaakcenter.nl 

 

Assortiment

ECS produceert trekhaakbekabeling voor praktisch ieder merk en type voertuig. Deze producten hebben dezelfde hoge kwaliteit als de OE producten welke geproduceerd worden voor de Automotive sector. Als u het merk, model en bouwjaar invult in onze catalogus voor bekabeling vind u alle benodigde informatie.  

ECS-trekhaakbekabeling Veiligheid

Voor ECS Electronics staat de veiligheid van u en uw klant voorop. Een goede en veilige werking is in ieder opzicht gegarandeerd. Kabelsets van ECS zijn, mits correct geïnstalleerd, voor ieder garagebedrijf een risicoloos product dat voldoet aan alle (inter)nationale eisen. 

ECS-trekhaakbekabeling Installatietijd

Vaak wordt gezegd: “Tijd is Geld”. Tijd is echter ook nodig om een kabelset verantwoord te installeren zodat de veiligheid van de automobilist gegarandeerd is. Bij alle ECS producten wordt een duidelijke inbouwhandleiding geleverd. Naast deze handleidingen bieden we ook cursussen en online trainingen aan. Wanneer er technische problemen ontstaan tijdens het inbouwen van de trekhaakbekabeling staan onze Customer Care medewerkers altijd stand-by om u van assistentie te voorzien. ECS zorgt er dus voor dat haar producten altijd en overal op een snelle en veilige manier kunnen worden ingebouwd.

ECS-trekhaakbekabeling Probleemloos

Wanneer u problemen ervaart tijdens het inbouwen van een kabelset, gaat vaak veel tijd verloren met het zoeken naar fouten of verkeerde aansluitingen. Met ECS producten bent u verzekerd van producten van hoge kwaliteit gemaakt uit kwalitatief hoogwaardige materialen. Door goede research en ontwikkeling van kabelsets draagt ECS bij aan de voorkóming van problemen tijdens het inbouwen. Ook de uitgebreide controle voor het verpakken van de materialen draagt hieraan bij.

ECS-trekhaakbekabeling CAN-bus technologie

De Can-bus technologie kan vergeleken worden met een snel computennetwerk. Dit is ideaal voor de communicatie tussen twee elektronische onderdelen. Door gebruik te maken van de can-bus technologie zijn minder connectoren en kabel nodig om de trekhaakbekebeling in te bouwen. ECS gebruikt deze thegnology, waar mogelijk, om bundels kabels te vervangen door een enkele can-bus-draad. Deze (gebruikersvriendelijke) techniek is perfect toepasbaar bij trekhaakbekabeling.