Trekhaak Automotive Center ECS kabelsets

Kabelsets voor uw trekhaak

Leverings- en betaalvoorwaarden.

De betaalvoorwaarden maken deel uit van de betalingsovereenkomst tussen u als consument en Trekhaak Automotive Center B.V.

Als aangemelde consument kunt u aangepaste betaalvoorwaarden hebben. Deze zijn dan vooraf met u kortgesloten en er is spraken van wederzijdse overeenstemming. Van deze betaalvoorwaarden wordt niet afgeweken. Mocht u de gemaakte betaalvoorwaarden niet na komen zijn wij genoodzaakt de transactie uit handen te geven. Hierover wordt u vooraf in kennis gesteld.

Bestellingen via de website, zonder aanmelding en inlog-gegevens, worden enkel en alleen in behandeling genomen na betaling via Ideal. Zonder betalingen wordt de orde afgewezen.

Wij proberen de artikelen binnen 5 werkdagen aan u uit te leveren. Artikelen met een langere levertijd worden doorgaans binnen 14 werkdagen uitgeleverd. Het kan echter voorkomen dat artikelen voor een bepaalde en/of onbepaalde tijd niet leverbaar zijn bij onze leverancier. Hierover wordt u dan in kennis gesteld en Trekhaak Automotive Center B.V. zal er alles aan doen, om met u tot een passende oplossing te komen.

Artikelen kunnen na bevestiging van de orde worden afgehaald op de scherpakkerweg 5, 5616 HP Eindhoven.

Wij zijn alle werkdagen geopend van 8:30-17:30 uur. Op zaterdag zijn wij gesloten!

Artikelen die voor 17:00 uur besteld zijn kunnen, indien voorradig, dezelfde dag nog worden verstuurd.

Verzendingen gescheiden voor rekening van de consument. Trekhaak Automotive Center B.V. verplicht zich tot het correct verpakken en op de juiste manier aanbieden van de artikelen aan de vervoerder. Vervolgens is de vervoerder aansprakelijk bij beschadigingen of zoekraken van artikelen. Trekhaak Automotive Center B.V. verzend met DPD-Nederland of TNT.

De kosten voor verzending binnen Nederland is vast gesteld op € 11,00 (tot 10 Kg.)

De kosten voor verzending binnen de Benelux is vast gesteld op € 20,00 (tot 10 Kg.)